Άρης: Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο

Άρης: Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμοΤην δική της απάντηση για ότι συμβαίνει με τις μετακινήσεις οπαδών και συγκεκριμένα των οπαδών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έστειλε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή τη σημερινή απρόσμενη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά την παρουσία των φιλάθλων μας αύριο στη Νέα Σμύρνη, ειλικρινά δεν κατανοούμε πλέον για ποιο λόγο γίνονται οι συσκέψεις για τα μέτρα τάξης. Από τη στιγμή που δεν τηρούνται οι συμφωνίες δεν υπάρχει πλέον λόγος να γίνονται, αφού είναι η δεύτερη φορά που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θέλουν να βρεθούν στη Νέα Σμύρνη για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και για κανέναν άλλο λόγο. Όπως κάνουν πάντα.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, υπάρχουν ακόμη νοοτροπίες που μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν.

Πρέπει όλοι πλέον να αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο και αν δεν το αλλάξουμε αυτό δεν υπάρχει μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας παντού, όπως θέλουμε και να φιλοξενούμε οπαδούς άλλων ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Super League η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέσει το θέμα των μετακινήσεων και θα απαιτήσει από ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ να πάρουμε μια οριστική και ξεκάθαρη απόφαση, η οποία θα μας δεσμεύσει για το υπόλοιπο της σεζόν τουλάχιστον.

Σχετικές δημοσιεύσεις