Αγώνας Ιστιοσανίδας από τον Ο.Φ.Θ Αλεξανδρούπολης με συμμετοχές από τη Βόρεια Ελλάδα

Με χρωματιστά πανιά θα «πλημμυρίσει» το Θρακικό Πέλαγος, αφού ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και το τμήμα ιστιοπλοΐας του, διοργανώνουν προπονητικό αγώνα ιστιοσανίδας (windsurfing), στο πλαίσιο του ‘4th Open Hellenic Windurfing Cup’.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα, από Δευτέρα 30 Ιουλίου έως και Τετάρτη 1 Αυγούστου και ώρες από τις 16:00 έως 18:00 στις εγκασταστάσεις του ΟΦΘΑ, μπροστά στο εκκλησάκι του Αγ.Εύπλου, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στη διοργάνωση πρόκειται να συμμετέχουν αθλητές από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα αλλά και την Θεσσαλονίκη, ενώ η παρακολούθηση του εντυπωσιακού αθλητικού γεγονότος θα είναι ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους φίλους – κι όχι μόνο – της ιστιοπλοΐας.

Το windsurf  ή αλλιώς «ιστιοσανίδα», είναι ένα άθλημα διαδεδομένο και ιδιαίτερα αγαπητό σε κάθε άκρη της γης. Οι λάτρεις τη θάλασσας, έχουν παραπάνω λόγους  να το αγαπούν, ενώ πρόκειται για  ένα άθλημα απόλυτα ασφαλές όταν σέβεται κανείς απλούς κανόνες και διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο ΟΦΘΑ διαθέτει σχολές εκμάθησης για όλες τις ηλικίες, με στόχο την προαγωγή του αθλήματος σε μια καθ’ όλα «θαλάσσια» πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη.

Σχετικές δημοσιεύσεις