Αμερικανικά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Βομβαρδίζουν και αυτά οι Ρώσοι;

ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

Την περασμένη Κυριακή, η ρωσική πρεσβεία στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη δήλωσε ότι οι Αμερικανοί λένε «ψέματα», αναφέρει το ειδησεογραφικό κανάλι N1 και κάνουν ένα ισχυρισμό «ΒΟΜΒΑ»!

«Όπως συνήθως, οι Αμερικανοί λένε ψέματα. Γιατί δεν υπάρχει «εισβολή». Αντίθετα, υπάρχει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και αποναζιστοποίηση του ουκρανικού καθεστώτος. Αποστρατικοποίηση – γιατί ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν πίσω από την άντληση όπλων της εγκληματικής συμμορίας, η οποία κατέστρεψε βάρβαρα τον άμαχο πληθυσμό του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών», ανέφερε  η ρωσική πρεσβεία σε ανάρτηση στο Διαδίκτυο και συνέχισε:

«Αποναζιστοποίηση – επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αυτές που ενθάρρυναν τις νεοναζιστικές τακτικές και την στρατηγική των Μπαντέρας από το Κίεβο εμποδίζοντας ουσιαστικά την Ουκρανία, ως μέρος της Συμφωνίας του Μινσκ, να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».

Η ρωσική πρεσβεία κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ ότι «εφοδιάζουν την Ουκρανία με ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ». Είναι «πολύ πιθανό να γίνεται έρευνα για το πώς οι Ρώσοι μπορούν να «καταστραφούν σε γενετικό επίπεδο», ισχυρίζονται οι Ρώσοι, σε μία εποχή, όπου υπάρχουν ήδη μαρτυρίες και αποδείξει πως ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε σε βιολογικό εργαστήριο στην Κίνα.

Για χρόνια, η  Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναπτύσσουν βιολογικά όπλα  κοντά στα σύνορά της.

Η Βουλγάρα ερευνήτρια δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhieva, η οποία απολύθηκε  από την εφημερίδα The Bulgarian Trud Daily το 2017 μετά την δημοσίευση ενός άρθρου σχετικά με μυστικές προμήθειες όπλων σε τρομοκρατικές ομάδες στην Συρία από τη CIA,  αποκάλυψε  το Σάββατο ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία είχε αφαιρέσει όλα τα έγγραφα που έδειχναν πως χρηματοδότησε τα Biolabs στην Ουκρανία.

«Η αμερικανική πρεσβεία ξέχασε να αφαιρέσει ένα έγγραφο που δείχνει ότι το Πεντάγωνο εργάζεται σε δύο νέα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ στο Κίεβο και την Οδησσό», ανέφερε.

Η Gaytandzhieva τονίζει ότι η Ουκρανία δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτά τα εργαστήρια. Η ουκρανική κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα. Επιπλέον, το Πεντάγωνο έχει πρόσβαση σε κρατικά μυστικά της Ουκρανίας.

Οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι τα ρωσικά χτυπήματα σε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ στην περιοχή, καθώς η ρωσική κυβέρνηση κατηγορεί εδώ και χρόνια τις ΗΠΑ ότι αναπτύσσουν βιο-όπλα κοντά στα σύνορά τους.

Η θεωρία του απώτερου κινήτρου διατυπώθηκε την Πέμπτη από τον χρήστη του Twitter @WarClandestine, ο λογαριασμός του οποίου ανεστάλη αμέσως μετά. Ευτυχώς, το νήμα του αρχειοθετήθηκε πριν αποκλειστεί ο λογαριασμός. Προφανώς υπάρχουν πολλά βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία υπό την αιγίδα του Προγράμματος Μείωσης Βιολογικών Απειλών του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ , μια πρωτοβουλία όπου οι ΗΠΑ συνεργάζονται με άλλες χώρες «για να αντιμετωπίσουν (ΔΗΘΕΝ) την απειλή εξάρσεων (σκόπιμων, τυχαίων ή φυσικών) πιο επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες».

Σύμφωνα με χάρτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, βιο-εργαστήρια που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ βρίσκονται επίσης στην Vinnystia, στο Uzhgorod, στο Lviv, στο Kherson, στο Ternopil και κοντά στην Κριμαία και το Λουχάνσκ.

Πηγή: El.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις