Απίστευτο – 50χρονος δρομέας έτρεξε σε μαραθώνιο.. καπνίζοντας

Viral έχει γίνει 50χρονος Κινέζος που έτρεξε και τερμάτισε μαραθώνιο σε μόλις 3,5 ώρες ενώ δεν σταμάτησε να καπνίζει τσιγάρα.

Ο Τσεν έγινε επίσης προφανώς γνωστός ως «Smoking Brother» στους κύκλους του τρεξίματος μετά από μια εκδήλωση του 2017 στην πόλη Χανγκτσόου. Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις για τον 50χρονο αθλητή ήταν ανάμεικτες, με κάποιους να χαιρετίζουν τις ικανότητές του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί κακό παράδειγμα.

«Πάει ο ήρωάς μου» έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Φανταστείτε να τρέχετε από πίσω του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Οι εικόνες του “θεριακλή” αθλητή να καπνίζει τρέχοντας, κάνουν το γύρο του διαδικτύου με πλήθος χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αδυνατούν να πιστέψουν την αναπνευστική του αντοχή.

Ο 50χρονος δρομέας, γνωστός ως θείος Τσεν, είχε αυτή την αλλόκοτη συμμετοχή στον μαραθώνιο Xin’anjiang στο Jiande, τρέχοντας 26,2 ολόκληρα μίλια ενώ είτε κάπνιζε είτε άναβε ένα τσιγάρο, ανέφερε η Mirror.

Kανείς δεν αμφισβητεί φυσικά πως το κάπνισμα αποτελεί όχι μόνο επιβλαβή συνήθεια αλλά και πρακτική που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, ωστόσο, ο 50αρης λάτρης του καπνού φέρεται να κατάφερε να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του καταγράφοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ των 3 ωρών, 28 λεπτών και 45 δευτερολέπτων — ένας «καλός» χρόνος μαραθωνίου, σύμφωνα με το Marathon Handbook.

Ως αποτέλεσμα, ο θείος Τσεν κατέλαβε την 574η θέση σε 1.500 περίπου δρομείς, όπως φαίνεται και σε ένα πιστοποιητικό που δημοσιεύτηκε στο Weibo

Σχετικές δημοσιεύσεις