‘Βροχή” έπεσαν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στο δρόμο – Κυκλοφοριακό χάος!

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η «βροχή» χαρτονομισμάτων σε αυτοκινητόδρομο της Ισπανίας, καθώς πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς θέλησαν να συμμετάσχουν στο έργο του… καθαρισμού του οδοστρώματος.

Ειδικότερα το απίθανο περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A-7 κοντά στην πόλη Marbella της Ισπανίας λίγο πριν το μεσημέρι της 30ης Ιανουαρίου, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο προκαλώντας τροχαίο ατύχημα.

Το παραπάνω είναι δυστυχώς ένα συνηθισμένο γεγονός στους αυτοκινητοδρόμους όλου του κόσμου, όχι όμως και αυτό που ακολούθησε αμέσως μετά το τρακάρισμα, με τον ισπανικό δρόμο να γεμίζει στην κυριολεξία από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, σύμφωνα και με ισπανικά μέσα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τα χαρτονομίσματα εκτοξεύτηκαν από το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα αραβικής καταγωγής και γέμισαν το οδόστρωμα του τμήματος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς την Cadiz. Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε μία τσάντα και αυτός είναι ο λόγος που… έκαναν φτερά από το αυτοκίνητο κατά το τροχαίο ατύχημα.

Με τόσα λεφτά στο οδόστρωμα οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν εντελώς για να εκμεταλλευτούν την ανέλπιστη ευκαιρία και να επωφεληθούν του ατυχήματος ήταν δεκάδες με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο να γιγαντωθεί.

Μάλιστα, κάποιοι άφησαν τα αυτοκίνητά τους κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου ρισκάροντας στην κυριολεξία να προκαλέσουν κάποιο ακόμη πιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ένας από τους οδηγούς κατάφερε να μαζέψει περισσότερα από 500 ευρώ, όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία και είναι άγνωστο αν τα επέστρεψε στους νόμιμους κατόχους του ή τα κράτησε. Υπολογίζεται ότι μέσα στην τσάντα βρίσκονταν περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Έπειτα και από κλήση της διαχειρίστριας εταιρείας του συγκεκριμένου δρόμου, στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ισπανικής Αστυνομίας και της Τροχαίας για να εξομαλύνουν την κατάσταση.

Σχετικές δημοσιεύσεις