Για τον ένα χρόνο από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Politica 89.8 και LatoFM, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Για τις αλλαγές που επήλθαν μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Φεύγας τόνισε πως: “Πριν από ένα χρόνο είχαμε ζητήσει να μας δοθεί ρητή εντολή διακυβέρνησης από τον Ελληνικό λαό, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να σηματοδοτηθεί η πολιτική αλλαγή που χρειαζόταν για την χώρα μας. Η Ελλάδα προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Το εμβληματικό έργο στο Ελληνικό ξεκίνησε όπως και πολλές άλλες επενδύσεις, μικρές και μεγάλες, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και καλύτερες προοπτικές για όλους μας.  Το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας έχουν αποκατασταθεί στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής οικονομική κοινότητα μας εμπιστεύεται με αποτέλεσμα τα επιτόκια δανεισμού της χώρας να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα εδώ κι ένα χρόνο. Έχουμε αποκτήσει ισχυρή διπλωματική φωνή, κάτι που αποδείχθηκε εμπράκτως με τη στήριξη της Ελλάδας στην κρίση του Έβρου από όλους τους θεσμικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλων συμμαχικών χωρών.”

Μέτρα στήριξης για τους εργαζομένους στον τουρισμό, θα λάβει η κυβέρνηση, όπως επεσήμανε ο Φεύγας τονίζοντας πως:  “Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία την υγειονομική κρίση του COVID-19, με αποτέλεσμα η χώρα να θεωρείται πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο προκειμένου να ανακάμψει και το τουριστικό προϊόν της χώρας και πλέον είμαστε  έτοιμοι να λάβουμε περαιτέρω μέτρα στήριξης και για τους εργαζομένους που πλήττονται.στον τουρισμό “

Σχετικές δημοσιεύσεις