Ελάφια βρέθηκαν να κολυμπούν στον Ατλαντικό Ωκεανό!

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν δύο ψαράδες από τη Μασσαχουσέτη, όταν ξαφνικά εντόπισαν στην ανοιχτή θάλασσα, στον ατλαντικό Ωκεανό, δύο ελάφια να κολυμπούν.

Τα δύο ζωάκια εντοπίστηκαν σε απόσταση ενός μιλίου από το Nantucket Island. Κανείς δεν γνωρίζει το πώς και το γιατί βρέθηκαν εκεί.

Οι ψαράδες κατέγραψαν με την κάμερά τους τις απίστευτες αυτές στιγμές:

Ένας από τους ψαράδες είπε: «Είχαμε να πάμε για ψάρεμα εκείνη την ημέρα και βρισκόμασταν πέντε έως 10 λεπτά από το σημείο που θέλαμε να είμαστε, και ένα από τα παιδιά είπε “σιγά!” Αμέσως αναγνώρισε τι ήταν. Κάναμε κύκλους και προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε τα ελάφια στην ακτή».

Οι ψαράδες είπαν σε τοπικά ΜΜΕ ότι ήξεραν ότι τα ελάφια κολυμπούν στην περιοχή, αλλά  «αιφνιδιάστηκαν» που τα είδαν τόσο …μέσα στη θάλασσα..

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο νερό. Ήταν τουλάχιστον ένα μίλι μακρυά από την παραλία και σίγουρα δυσκολεύονταν», σχολίασε ένας ψαράς.

Σύμφωνα με το World Deer, τα ελάφια είναι εξαιρετικοί κολυμβητές χάρη στους δυνατούς μύες των ποδιών, τις οπλές και τα δάχτυλα των ποδιών τους και μπορούν να φτάσουν ταχύτητες 15 μιλίων την ώρα, στο νερό. Δεν είναι ασυνήθιστο να διασχίζουν λίμνες, ποτάμια, ακόμη και το νερό των ωκεανών αναζητώντας τροφή.  

Σχετικές δημοσιεύσεις