Ελληνική Αστυνομία – Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από
αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240 γραμμάρια κάνναβης, 36,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 9,4 γραμμάρια ψυχοτρόπου ναρκωτικής ουσίας, 9 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 44 δισκία ναρκωτικής ουσίας και το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ.


 Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συνολικά 14 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 70 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
 Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του καλά κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 23,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις