Εξωγήινοι παρακολουθούν τη Γη – Αλήθεια, ψέματα ή φαντασία;

Το ερώτημα αν υπάρχει ζωή μόνο στον δικό μας πλανήτη στο σύμπαν, απασχολεί τους ανθρώπους διαχρονικά.

Στην σημερινή εποχή, η ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, θεωρείται από τους επιστήμονες δεδομένη, όμως οι απτές αποδείξεις, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έγιναν ακόμη γνωστές ή δεν υπάρχουν.

Σχετικά με την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες και πολιτισμών πολύ πιο προηγμένων από τον δικό μας, υπάρχουν διάφορες θεωρίες, που εξάπτουν την ανθρώπινη φαντασία.

Από τις θεωρίες που κυκλοφορούν, είτε στο διαδίκτυο, είτε σε κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ, είτε και στα ΜΜΕ, γίνεται αντιληπτό ότι ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για εξωγήινους και όσα έχουν να κάνουν με αυτούς.

Τα UFO και οι εξωγήινοι πάντα εξάπτουν την ανθρώπινη φαντασία και δημιουργούν διάφορα σενάρια για το αν βλέπουν με καλό σκοπό την γη και τους ανθρώπους ή θέλουν να μας εξοντώσουν.

Η πιο πρόσφατη θεωρία αφορά στην ύπαρξη εξωγήινου μητρικού σκάφους, το οποίο είναι κρυμμένο στην πίσω πλευρά της σελήνης και στέλνει μικρότερα σκάφη για να παρακολουθούν την γη.

Μάλιστα, οι ίδιες θεωρίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι σε γνώση της NASA, η οποία το παρακολουθεί και βρίσκεται σε επαφή μαζί του! Φυσικά, αν αληθεύει το παραπάνω, σίγουρα, αργά ή γρήγορα, θα δημοσιοποιηθεί.

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αφού οι άνθρωποι δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τον πλανήτη μας από την καταστροφή, θα έρθουν οι εξωγήινοι για να τον σώσουν..

Σχετικές δημοσιεύσεις