Επίσημα «αποκαλυπτήρια» για τις εμφανίσεις της σεζόν 2021-2022 στον ΠΑΟΚ

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022 έκανε χθες  η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 85ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, στον ειδικό χώρο της ΚΑΕ, στο περίπτερο 8.

Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι διοικούντες την εταιρεία, ιθύνοντες απο τον βασικό φετινό χορηγό της ΚΑΕ, την betshop.gr, ήταν παρόντες στη διαδικασία, όπως επίσης και υποστηρικτές του «Δικεφάλου», οι οποίοι χειροκρότησαν «ζεστά» τους «ασπρόμαυρους», βγήκαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τους καλαθοσφαιριστές.

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση των παικτών και του προπονητή του «Δικεφάλου», Αρη Λυκογιάννη και λίγο αργότερα οι Μάλκομ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ, Τζος Κάρτερ, Μιχάλης Καμπερίδης, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Βασίλης Τολιόπουλος είχαν το ρόλο των μοντέλων για την παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας.

«Αρχίζουμε μια νέα σεζόν, η οποία, σε σχέση με πέρυσι, θα είναι διαφορετική, καθώς στις κερκίδες θα υπάρχει κόσμος. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε και ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Ο πρώτος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος, με συνεχείς υποχρεώσεις και ταξίδια. Είναι μια χρονική περίοδο η οποία θα καθορίσει πράγματα. Είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο θα αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας. Μέχρι στιγμής έχουμε πάει καλά, με βάσει το πλάνο που είχαμε στην προετοιμασία. Περιμένουμε να παίξουμε και τα τελευταία φιλικά παιχνίδια για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και απο εκεί και πέρα να συγκεντωθούμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας», ανέφερε σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Αρης Λυκογιάννης.

Πρόσθεσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ λέγοντας: « Εχουμε κάποια συν, αλλά και αγωνιστικά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη όταν αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι στην αρχή έχουμε συνεχείς αγώνες και αυτό σε βοηθά να αποκτήσεις έναν αγωνιστικό ρυθμό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν προσδοκίες, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία θα μάχεται για κάθε κατοχή. Κάθε ομάδα που θέλει να λέγεται και να θεωρείται μεγάλη πρέπει να έχει φιλοδοξίες και μέσα στις φιλοδοξίες πρέπει να είναι και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον το έχει εξασφαλίσει μέσα από την πορεία της στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως το καταφέραμε εμείς πέρυσι».

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», Θανάσης Χατζόπουλος, με τη σειρά του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θέλουμε να πάμε καλά, έχουμε λαχτάρα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Δημιουργήσαμε μια καλή, ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εχουμε να παλέψουμε και φέτος, όπως θα ισχύει και του χρόνου, με παλιά χρέη. Ο βασικός και μεγάλος στόχος είναι ένας, αυτή η ομάδα να πάψει, κάποια στιγμή, να ασχολείται με παλιά χρέη. Είχαμε καλή χρονιά πέρυσι και φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο για να προσεγγίσουμε χορηγούς».

Σχετικές δημοσιεύσεις