Η ιστορία του άνδρα που του έπεσε δυο φορές ένα μωρό στο κεφάλι

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, ένας άνδρας είχε την τύχη να προσγειωθούν στο κεφάλι του δυο μωρά. Και λέμε την τύχη, γιατί δεν υπήρξε κανένας θάνατος από τα δυο περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά ενός μόλις χρόνου.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το 1937, όταν ο οδοκαθαριστής Joseph Figlock, περπατούσε σε έναν δρόμο του Ντιτρόιτ, όταν ένα μωρό έπεσε από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου. Το μωρό έπεσε ακριβώς πάνω στο κεφάλι του και λίγο στους ώμους του και ευτυχώς δεν σκοτώθηκε. Ωστόσο και το μωρό και ο Figlock, κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς.

Τον επόμενο χρόνο, ο Figlock σκούπιζε τον δρόμο, όταν ένα νήπιο 2 ετών, έπεσε ξανά από ένα μπαλκόνι και προσγειώθηκε ξανά στο κεφάλι του, χωρίς ευτυχώς να πάθει κανένας τους τίποτα το σοβαρό.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Joseph Figlock εκτός από τον καθαρισμό των δρόμων κατάφερε να σώσει και την ζωή δυο μωρών. Αν κι άλλο παιδί έπεφτε την δεκαετία του 1930 από κάποιο παράθυρο ή μπαλκόνι στο Ντιτρόιτ, σίγουρα το κεφάλι του θα ήταν εκεί για να το σώσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις