ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ η Ευρώπη με τις κυρώσεις κατά του Πούτιν – ΠΤΩΧΕΥΣΕ η εταιρεία Nord Stream 2

ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ θα καταντήσουν οι πρωτέυουσες

Η διαχειρίστρια εταιρεία του γερμανορωσικού αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Nord Stream 2, η οποία εδρεύει στο ελβετικό καντόνι Ζουγκ, κήρυξε πτώχευση και απέλυσε τους 106 εργαζομένους της, ανακοίνωσε απόψε η Σίλβια Τάλμαν-Γκουτ, η αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις του καντονιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Πως ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!

«Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι η εταιρεία αυτή δεν μπορούσε να συνεχίσει», είπε η Τάλμαν-Γκουτ. «Αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και οι υπάλληλοί της έλαβαν την επιστολή απόλυσής τους», εξήγησε στο κανάλι SRF.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα κυρώσεις κατά της Nord Stream 2 AG, μετά την αναγνώριση των δύο αποσχισθεισών δημοκρατιών του Ντονμπάς από την Ρωσία, προοίμιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Ακολούθησε κύμα δυτικών οικονομικών κυρώσεων.

Πηγή: El.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις