Κούγιας σε Λιάγκα – «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή» – Η απάντηση του δημοσιογράφου

Σε μία ακόμη τηλεοπτική αντιπαράθεση με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς ήρθαν το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αλέξης Κούγιας.

Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας ήρθαν σε διαφωνία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και για κάποια λεπτά ξέσπασε μικρός καυγάς. «Γίνεται μια μάχη από αυτούς που ένα χρόνο τώρα προκαταδίκασαν την κυρία κατηγορουμένη και μεταξύ αυτών είστε κι εσείς και υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει τη δική του απάντηση:

«Τι είναι αυτά που λέτε; Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά έχετε βγει πολλές φορές εδώ. Τώρα θα φωνάξω. Λέω καθημερινά από πέρυσι ότι εύχομαι καμία μάνα να μην έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

Βγήκε και ο Λαζόπουλος… Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο εσείς που έχετε πρόβλημα; Πείτε κι εσείς να βάλουμε κελιά εδώ στο πλατό».

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε ότι «οι τακτικοί δικαστές τον αθώωσαν σε όλες τις υποθέσεις, οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς». Στο άκουσμα αυτού ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε: «Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα», είπε ο δημοσιογράφος και ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;

«Εγώ έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικές δημοσιεύσεις