Μήνυμα αταλάντευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Μαζί με τους κατοίκους, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατευμένους του νοτιότερου νησιού των Δωδεκανήσων, της ακριτικής Κάσου, έκανε Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η παρουσία μου εδώ αυτή τη σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία αλλά και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας δίκαια συμβολίζει την αταλάντευτη πεποίθησή μας ότι θα υπερασπιστούμε αυτά τα δίκαια και την εθνική μας ακεραιότητά χρησιμοποιώντας κάθε μέσο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους κατοίκους του νησιού. 

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλησα να βρεθώ δίπλα στους κατοίκους, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατευμένους της ακριτικής Κάσου. Και να στείλουμε μαζί ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, υπερηφάνειας και ανταλάντευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Στέκομαι με σεβασμό απέναντι σε όλους αυτούς, γυναίκες και άντρες, των Ενόπλων Δυνάμεων, που ξαγρυπνούν για να κοιμόμαστε όλοι εμείς ήσυχοι. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.

Σχετικές δημοσιεύσεις