Ναρκέμποροι είχαν μεταμφιέσει 1.197 πακέτα μεθαμφεταμίνης σε κρεμμύδια

Οι αστυνομικές Αρχές στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό κατάσχεσαν ένα μεγάλο φορτίο μεθαμφεταμίνης μεταμφιεσμένο σε κρεμμύδια.

Τα 1.197 πακέτα μεθαμφεταμίνης βρίσκονταν ανάμεσα σε αληθινά κρεμμύδια σε ένα φορτηγό.

Ήταν συσκευασμένα σαν μικρές σφαίρες με άσπρο περίβλημα, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 605 κιλά και την αξία τους να ξεπερνά τα 2,9 εκατ. δολάρια.

Το φορτίο με τα ναρκωτικά ανακάλυψαν αστυνομικά σκυλιά της συνοριοφυλακής στο τελωνείο του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ και της Τιχουάνα του Μεξικού, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post.

«Αυτή δεν ήταν μόνο μια έξυπνη προσπάθεια να μεταφερθούν τα ναρκωτικά, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, αλλά χρειάστηκε πολύ χρόνος για να τυλιχθεί η μεθαμφεταμίνη σε αυτές τις μικρές συσκευασίες, για να μοιάζουν με αληθινά κρεμμύδια» σχολίασε ο Σίντνεϊ Άκι, επικεφαλής επιχειρήσεων του Σαν Ντιέγκο, της τελωνειακής υπηρεσίας και συνοριοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο 46χρονος οδηγός που συνελήφθη είναι πολίτης Μεξικού και μετά τη σύλληψή του παραδόθηκε στις μεταναστευτικές Αρχές.

«Κι ενώ έχουμε δει ναρκωτικά στο παρελθόν, είναι ασυνήθιστο για εμάς να βλέπουμε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας για την απόκρυψή τους» συνέχισε ο Άκι.

Σχετικές δημοσιεύσεις