Ο έρωτας του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι

Στο όμορφο σκηνικό της Σκιάθου, αλλά σε διαφορετική χρονολογία, συγκεκριμένα το 2014, διασταυρώνονται τα βλέμματα του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι για πρώτη φορά.

Η όμορφη personal trainer Γουέντι Κονέλι, δεν είναι μία απλή τουρίστρια αλλά κάτι σαν μόνιμη κάτοικος της Σκιάθου, αφού δε χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί το νησί και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην βίλα της στην περιοχή του Κατσαρού, την οποία αγόρασε με τον πρώτο της σύζυγο.
Λίγα χρόνια αργότερα μετά την αγορά, ο γάμος της διαλύεται η ίδια εξακολουθεί όμως να επισκέπτεται την Σκιάθο με τις κόρες της Έλενα και Μελίνα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας της με τον Γιώργο Παπανδρέου, η έλξη ήταν αμοιβαία και τα ενδιαφέροντα που τους ένωσαν πολλά: η αγάπη για την γυμναστική και την ιστορία, ακούν την ίδια μουσική και αρέσκονται στο να περνούν ατελείωτες ώρες χαζεύοντας την θάλασσα και ακούγοντας ιστορίες των ντόπιων.

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο βουλευτής Γιώργος Παπανδρέου παρευρέθηκε μαζί με τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Αντρίκο, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Πάτρα.

Στο πλάι του για πρώτη φορά ήταν και η όμορφη Γουέντι. Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι είχε καθίσει στις μπροστινές θέσεις δίπλα ακριβώς από τα παιδιά του Έλληνα πολιτικού.

Πηγή: in.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις