Πήγε το αυτοκίνητό του για σέρβις και αυτοί.. ξεσάλωσαν με αυτό

Ο ιδιοκτήτης μιας Corvette Z06 υποστηρίζει ότι δύο μηχανικοί που δουλεύουν στην αντιπροσωπεία της GM, Modern Chevrolet, στο Burlington στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, έβγαλαν το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του συνεργείου όπου το άφησε για σέρβις, και το πήγαν μια βόλτα για να.. “δουν πόσο γρήγορο είναι”.

Το χρονικό της περιπέτειας ξεκίνησε, όταν άφησε την Corvette, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, για μια αποκατάσταση βλάβης, με σκοπό να το παραλάβει πριν από το Σαββατοκύριακο. Ο έμπορος δεν το είχε αγγίξει καν μέχρι το Σάββατο, οπότε ο ιδιοκτήτης το πήρε ξανά.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το άφησε και πάλι. Περνάει μια ολόκληρη εβδομάδα και το Σάββατο, 11 Αυγούστου, επιβεβαίωσε ότι η Modern Chevrolet δεν είχε ακόμη κοιτάξει το αυτοκίνητο. Ισχυρίζεται ότι ακόμη και τότε, ο έμπορος χρειάστηκε δύο επιπλέον εβδομάδες, για να διαπιστώσει ότι ήταν ένα ελαττωματικό μπεκ που προκαλούσε διακοπές στη λειτουργία του κινητήρα.

Όταν τελικά πήρε το αυτοκίνητο πίσω, είπε ότι τα γυαλιά ηλίου του δεν υπήρχαν πουθενά και έτσι αποφάσισε να ελέγξει τα πλάνα από την in-board κάμερα της Z06. Έτσι, έφτασε στην αποκάλυψη των δύο μηχανικών, που αποφάσισαν να ξεσαλώσουν με το σπορ αυτοκίνητό του. 

Σχετικές δημοσιεύσεις