Ποδόσφαιρο η βαθμολογία μετά τους αγώνες του ΣΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Α.Ε.Κ. 

Π.Α.Ο.Κ. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 

 ΑΡΗΣ 

ΚΗΦΙΣΙΑ 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 

ASTERAS AKTOR  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

 Ο.Φ.Η. 

ΑΕΛ NOVIBET 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του ΚΑΠ, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:

i.                     το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).

ii.                   τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).

iii.                 τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

iv.                 την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

v.                   Οι περισσότερες νίκες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

vi.                 Η καλύτερη επίθεση στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

vii.                Οι περισσότερες νίκες στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων

2. Από την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. έχουν αφαιρεθεί τρεις (3) βαθμοί, σε εκτέλεση της υπ’ αριθ. 51/2025 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

3. Στην ΠΑΕ ΟΦΗ επιστρέφονται οι ως άνω τρεις (3) βαθμοί (που αφαιρέθηκαν δυνάμει της υπ’ αριθ. 51/2025 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ), σε εκτέλεση της υπ´ αριθμ. 2025/A/11911 απόφασης ασφαλιστικών μέτρων του Court of Arbitration for Sport (C.A.S.).

Σχετικές δημοσιεύσεις