Σε αυτούς στείλαμε όπλα! ΝΕΟΝΑΖΙ στην Ελληνική Μαριούπολη ανατίναξαν κτίριο γεμάτο ΑΜΑΧΟΥΣ και ΠΑΙΔΙΑ

Λεηλατούν ελληνικά (και όχι μόνο) χωριά!

Ενώ η κατάπαυση του πυρός με πρωτοβουλία της ρωσικής πλευράς έχει ήδη αρχίσει, τα τάγματα ενόπλων που υποστηρίζονται και οργανώνονται από το Κίεβο συνεχίζουν τα εγκλήματά τους!

Ρωσικά και ορισμένα (λίγα) δυτικά ΜΜΕ επικαλούμενα καταγγελίες του τοπικού ρωσόφωνου ηγέτη μεταδίδουν τις θηριωδίες εκείνων τους οποίους ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΠΛΑ!

«Μαχητές της νεοναζιστικής οργάνωσης Αζόφ πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κτίριο στη Μαριούπολη, στη λεωφόρο Meotida. Υπάρχουν έως και 200 ​​άνθρωποι κάτω από τα ερείπια στο υπόγειο του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων αρκετών παιδιών», κατήγγειλε ο ηγέτης του Ντονέτσκ Denis Pushilin.

Ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στους εθνικιστές Ουκρανούς ισχυριζόμενος πως δεν αφήνουν τους αμάχους να εγκαταλείψουν την πόλη από τον λεγόμενο “ανθρωπιστικό διάδρομο”.

Οι καταγγελίες αυτές φυσικά δεν παίζουν στα δήθεν “αξιόπιστα” δυτικά πρακτορεία και αποτελούν μόνο την “κορυφή του παγόβουνου” των αναφορών για ομηρίες αμάχων στην Μαριούπολη από εθνικιστικές ομάδες.

Τα τάγματα αυτά θεωρούν πως οι άμαχοι αυτοί είναι η μόνη τους ελπίδα για να σωθούν από τα ρωσικά πυρά, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τοποθέτηση πυρομαχικών (αυτά που στέλνουν οι δυτικοί;) σε νοσοκομεία και σχολεία!

Παρόμοια έκτροπα συμβαίνουν και στα χωριά γύρω από την Μαριούπολη (πολλά από αυτά Ελληνικά), όπου οι εθνικιστές όταν αναγκάζονται να υποχωρήσουν λεηλατούν κατοικίες πολιτών.

Ακόμα και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε δηλώσει στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο περιθώριο του ρωσικού Σ.Α. πως οι εθνικιστικές έχουν “ταμπουρωθεί” σε κτίρια πόλεων χρησιμοποιώντας αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Πηγή: El.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις