Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου – Γιατί έκανε αγωγή σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου - Γιατί έκανε αγωγή σε εστιατόριο στη ΘεσσαλονίκηΑγωγή κατά ενός ιδιοκτήτη καταστήματος στη Θεσσαλονίκη κάνει η Βέφα Αλεξιάδου για μια μαγειρίτσα κοτόπουλο.

Οπως αναφέρει η Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή ζητά 60.000 ευρώ από τον παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Μιναρετζή. Παράλληλα, ζητά να απαγορευτεί να χρησιμοποιείται εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Η πλευρά της Βέφας Αλεξιάδου αναφέρει ότι η μαγειρίτσα βασίζεται στη δική της συνταγή και ο κ. Μιναρετζής χρησιμοποιεί το όνομά της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησής του με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας».

«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία φημίζεται και για τα πασχαλινά της κουλούρια.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις