Τα αναψυκτικά βλάπτουν αλλά με μέτρο είναι μια χαρά!

Εάν θέλετε να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας, ρίξτε μέσα ένα κουτάκι κάποιου επώνυμου αναψυκτικού για μια ώρα και θα γίνει σαν καινούρια.

Το κιτρικό οξύ του καθαρίζει τους λεκέδες από υαλώδη πορσελάνη.Εάν θέλετε να αφαιρέσετε την σκουριά από έναν σκουριασμένο και χτυπημένο προφυλακτήρα, απλά βουτήξτε ένα μεγάλο κομμάτι γυαλόχαρτο στο αναψυκτικό και τρίψτε το σημείο που θέλετε!

Πολλές φορές σίγουρα έχετε έρθει στην δύσκολη θέση να θέλετε να αλλάξετε λάστιχο και τα μπουλόνια να μην ξεβιδώνουν!

Τη λύση την έχει πάλι το αναψυκτικό! Αδειάστε λίγο από αυτό επάνω στα σφιγμένα μπουλόνια και θα γίνει η δουλειά σας.

5) Τέλος εάν έχετε ρούχα τα οποία είναι λερωμένα από μαγειρικό λίπος αδειάστε ένα κουτάκι συγκεκριμένου επώνυμου αναψυκτικού μέσα στη θήκη απορρυπαντικού στο πλυντήριο και τα ρούχα σας θα γίνουν πεντακάθαρα και δροσερά! 😀

Πολλά αναψυκτικά έχουν ph. 3,4. Αρκετά μεγάλο για να καταστρέψει τα δόντια και τα κόκκαλα σας!

Αφού λοιπόν το αναψυκτικό αυτό διαβρώνει τα κόκκαλα, έχουμε μεγάλη ποσότητα ασβεστίου στο αίμα με αποτέλεσμα να έχουμε νεφρολιθιάσεις, και επιβάρυνση διαφόρων άλλων οργάνων.

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καμία θρεπτική αξία. Αντιθέτως έχουν τεράστια ποσότητα ζάχαρης, χρωστικών και καρκινογόνων ουσιών.

Διαβάστε τώρα το απίστευτο! Στο πανεπιστήμιο του Νέου Δελχί, στην Ινδία, έγινε ένας διαγωνισμός για το ποιος φοιτητής θα πιεί μεγαλύτερη ποσότητα ενός επώνυμου αναψυκτικού.

Νικητής ήταν κάποιος που ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε αμέσως από ασφυξία, γιατί πολύ απλά το αίμα του ήταν γεμάτο από διοξείδιο του άνθρακα!

Από τότε ο πρύτανης του πανεπιστημίου απαγόρευσε τα αναψυκτικά στο κυλικείο του πανεπιστημίου!

Τα αναψυκτικά είναι άκρως εθιστικά! Είναι εύγευστα και δροσιστικά. Η ζημιά που κάνουν όμως μακροχρόνια είναι εφάμιλλη με αυτήν που κάνει το τσιγάρο!

Τι σας συμβουλεύει το coolweb.gr; Όχι να κόψετε και εντελώς τα αναψυκτικά, αλλά απολαύστε τα με μέτρο! Τα αναψυκτικά βλάπτουν αλλά με μέτρο είναι μια χαρά!

Σχετικές δημοσιεύσεις