Όταν η καλύτερη βολή σου σπάει το παρμπρίζ του.. αυτοκινήτου σου!

Το χτύπημα της μπάλας έξω από το στάδιο στο έξι είναι το όνειρο κάθε παίκτη του κρίκετ, αλλά η μεγάλη βολή του Βρετανού ερασιτέχνη του κρίκετ Ασίφ Αλί του γύρισε μπούμεραγκ όταν η μπάλα κατέστρεψε το πίσω παρμπρίζ του δικού του αυτοκινήτου.

Παίζοντας για την ομάδα Illingworth St. Mary’s Cricket Club εναντίον του Sowerby St Peter’s στο Sunday League στο Δυτικό Γιορκσάιρ, ο Αλί πέταξε πολύ ψηλά τη μπάλα.

Η χαρά του μετατράπηκε σε απόγνωση καθώς έβλεπε τη μπάλα να προσγειώνεται στο παρμπρίζ και έπεσε στα γόνατα με το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια του.

«Όταν η μπάλα πήγαινε προς το αυτοκίνητό μου, (είπα) ω όχι, όχι, όχι – τι συμβαίνει;» είπε ο Αλί στο ITV News. «Χτύπησε ευθεία στο τζάμι και σοκαρίστηκα. Παίζω για αυτό το κλαμπ πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν έφερα το αυτοκίνητό μου στον χώρο στάθμευσης, είναι πάντα παρκαρισμένο έξω».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τζέρεμι Ρόουντς τον έσωσε συμφωνώντας να πληρώσει για την επισκευή του αυτοκινήτου, το οποίο ο Αλί χρησιμοποιεί για να κερδίσει τα προς το ζην ως οδηγός ταξί.

Σχετικές δημοσιεύσεις