Διαδικτυακές ξεναγήσεις σε εντυπωσιακά κτίρια από το OPEN HOUSE Thessaloniki

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2020 επιστρέφει ψηφιακά, λόγω της πανδημίας, το OPEN HOUSE Thessaloniki με εικονικές ξεναγήσεις σε κτίρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής, live stream στο you tube, συζητήσεις και παρουσιάσεις της μακραίωνης ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι εθελοντές της διοργάνωσης θα μιλήσουν για την σημασία της συμμετοχής τους και θα παρουσιάσουν τις δέκα θεματικές διαδρομές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μόλις επιτραπεί εκ νέου η διοργάνωση δια ζώσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα παρουσιαστεί σειρά με βίντεο από εντυπωσιακά κτίρια και διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις θεματικές των διαδρομών Open Walks, αποκαλύπτοντας τα διάφορα επίπεδα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής της πόλης, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια, μέσω του live chat στο you tube.

To OHT 2020 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποστηρίζεται έμπρακτα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΟΗT 2020: http://www.openhousethessaloniki.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις