Ελένη Ράντου για Άγριες Μέλισσες: «Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο»

Η επιτυχημένη παράσταση Τζάσμιν της Ελένης Ράντου, που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και είναι βασισμένη στο σενάριο Βlue Jasmine του Γούντι Άλεν, διανύει τη δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Διάνα.
Η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την παράσταση, ενώ σχολίασε τα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, εκφράζοντας το θαυμασμό της για τις «Άγριες Μέλισσες». 
«Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση» τόνισε η Ελένη Ράντου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά για τις «Άγριες Μέλισσες» στο τέλος της συνέντευξης:
«Είναι από τις λίγες σειρές, μετά από μια δεκαριά χρόνια, που στέκομαι και την κοιτάω και καμαρώνω τους ηθοποιούς σαν τηλεθεάτρια.
Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο γιατί πάντα “Εν αρχή ην ο Λόγος”. Είναι τόσο καλογραμμένοι οι ρόλοι, που σου ανοίγει η όρεξη να θέλεις να παίξεις.
Μ’ αρέσουν όλοι οι ηθοποιοί και χαίρομαι που οι περισσότεροι είναι από το θέατρο γιατί, όπου τους συναντάω, είναι παιδιά πολύ σεμνά και ταπεινά με την επιτυχία που τους έχει συμβεί».

Σχετικές δημοσιεύσεις