ΚΛΕΙΝΟΥΝ τις επιχειρήσεις και οδηγούν τα πάντα στην ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – Τι λέει οικονομολόγος στην Βρετανία

Η Jasmine Birtles είναι οικονομική και επιχειρηματική δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια. Έχει εμφανιστεί σε πολλά βρετανικά τηλεοπτικά προγράμματα!

Σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Mark Steyn ακτινογράφησε την οικονομική κατάσταση βάσει της οποίας ετοιμάζουν το έδαφος για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, κλείνοντας όλο και περισσότερες εταιρείες και στηρίζοντας παράλληλα τις πολυεθνικές των λεγόμενων ολιγαρχών «φιλανθρώπων», έτσι ώστε αυτοί στην συνέχεια έχοντας ρουφήξει όλα τα κέρδη των εταιρειών να τα παραδώσουν σε μία και μοναδική μητρική εταιρεία!

Mark Steyen:

«Ο διψήφιος πληθωρισμός, είναι και πάλι μαζί μας όπως έχουμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες. Το γραφείο Εθνικών Στατιστικών στοιχείων αναφέρει ότι, τα βασικά είδη παντοπωλείου όπως το τσάι και ζυμαρικά κοχύλια, έχουν αυξηθεί κατά 17%.

Τα lockdown λειτούργησαν πολύ γλυκά για κάποιους “τύπους”. Τι έγινε με το εστιατόριό σας- χρεοκόπησε; Το κομμωτήριό σας βάρεσε διάλυση;

Η Τράπεζα της Αγγλίας λέει ότι θα είναι η μεγαλύτερη ύφεση από τη δεκαετία του 1920 η οποία διογκώνεται».

Jasmine Βottles:

«Η φύση της οικονομίας άλλαξε κάπως κατά τη διάρκεια του κόβιντ. Οι πραγματικά σοβαρά πλούσιοι, οι δισεκατομμυριούχοι, ο  Μask, ο Jeff Bezos, όλοι αυτοί, τα πήγαν απίστευτα καλά.

Υπάρχει σαφής βοήθεια για τις μεγάλες εταιρείες».

Σχετικές δημοσιεύσεις