Survivor All Star Spoiler (23/1) – Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Οι κρυφές συναντήσεις των δύο παικτών, στο ενδιάμεσο των δύο παραλιών, αποκαλύφθηκαν και ξέσπασε σάλος. Οι αντιδράσεις των σχέσεων που είχαν εκτός παιχνιδιού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ενώ και εντός παιχνιδιού υπήρξαν «φωνές» σε βάρος τους, όπως και κατά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη οι οποίοι επίσης παραδέχθηκαν πως συναντιούνται κρυφά στη… ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Oι «Διάσημοι» δείχνουν να είναι πολύ δυνατοί το τελευταίο διάστημα, καθώς επικράτησαν στο αγώνισμα της Κυριακής για την πρώτη ασυλία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν οι «Μαχητές» και να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, οι «κόκκινοι» θα πάνε… χορτάτοι αφού την Κυριακή κέρδισαν και έπαθλο φαγητού, όμως, αυτό δεν τους εξασφαλίζει απαραίτητη τη νίκη. Σύμφωνα με τα spoilers, οι «μπλε» εξαπολύουν αντεπίθεση και είναι αυτοί που καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει, αυτή τη φορά θα μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν οι κόκκινοι.

Με δεδομένες τις κόντρες που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της ομάδας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ψηφοφορία και το ποιος θα βγει στον «τάκο» μαζί με τον Καραγκούνια. Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικές δημοσιεύσεις