Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών για 2η χρονιά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η πρωτοβουλία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, «Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών» που υλοποιήθηκε πρώτη φορά πέρυσι, εξελίσσεται και αναβαθμίζεται.
Φέτος, είκοσι ένας νέοι καλλιτέχνες θα κάνουν τα πρώτα βήματα στη σταδιοδρομία τους, παρουσιάζοντας έργα κλασικής μουσικής στο αίθριο του κτηρίου Μ2.
Το ΜΜΘ, στο πλαίσιο του θερινού καλλιτεχνικού προγράμματος «Καλοκαίρι στο Μέγαρο», στηρίζει και συστήνει στο κοινό σπουδαστές των μουσικών ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από ρεσιτάλ και ερμηνείες. 
Οι είκοσι ένας συμμετέχοντες επιλέχθηκαν βάσει ακροάσεων που πραγματοποίησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού  Χρίστος Γαλιλαίας. 
Ο πρώτος κύκλος του «Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, με τη συμμετοχή των σπουδαστών: Ευριπίδη Σαμαρά (Τσέλο), Ελίνα Σάντοβα (Σοπράνο), Στεφανία Χασάπη (Βιολί), Αργύρης Παπάς (Φλάουτο), Ηλέκτρα Μανούση (Φωνή) και Οδυσσέας Τσακαλίδης (Βιολί).
Οι επόμενοι δύο κύκλοι θα πραγματοποιηθούν στη 1 και στις 8 Σεπτεμβρίου 2021. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στο www.tch.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις