Σε ποιες περιοχές στη Μακεδονία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω χιονόπτωσης ή παγετού.

Στην Ημαθία, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα από το 88ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου & 3-5 Πηγάδια και από το 16ο έως το 43ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Δασκίου.

Ακόμη, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστανερής – Λιβαδίων (Π.Ε. Κιλκίς) και στο επαρχιακό & δημοτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας (Π.Ε. Πέλλας).

Στην Χαλκιδική, με αντιολισθητικές αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένα τα οχήματα που κινούνται από το 55ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), στη διασταύρωση Βάβδου, στη δασική οδό Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά) και στα δημοτικά διαμερίσματα Παλαιοκάστρου – Ταξιάρχη – Βάβδου.

Σε ποιες περιοχές της Κ.Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Στον δήμο Βέροιας δεν θα λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, λόγω ολικού παγετού, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία ,τα νηπιαγωγεία , οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ σε έξι κοινότητες και συγκεκριμένα σε Αρναία, Στανό, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα και Μεγάλη Παναγία.

Στον δήμο Κιλκίς θα χτυπήσει μια ώρα αργότερα το κουδούνι στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Σχετικές δημοσιεύσεις