6χρονος πήρε το κινητό του πατέρα του και παρήγγειλε φαγητά αξίας 1.000 δολαρίων

Ένα 6χρονο αγοράκι στην Αμερική πήρε το κινητό του πατέρα του να παίξει παιχνίδια και κατέληξε να παραγγείλει τρόφιμα αξίας 1.000 δολαρίων.

Ο Keith Stonehouse, πατέρας του παιδιού, έμεινε άναυδος όταν ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα κατέφθασε έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Ντιτρόιτ της Αμερικής και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αφού άφησε τον 6χρονο γιο του να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο για να παίξει ένα παιχνίδι πριν κοιμηθεί, ο νεαρός χρησιμοποίησε αντ’ αυτού τον λογαριασμό του πατέρα του σε πλατφόρμα για παραγγελίες φαγητών.

Ο γιος του πραγματοποίησε αγορά αξίας 1.000€, καθώς  παρήγγειλε από διάφορα εστιατόρια. Ξαφνικά στο σπίτι του άρχισαν να καταφθάνουν διάφορα μηχανάκια, ενώ κάποια στιγμή έφτασε και ένα φορτηγό γεμάτο εδέσματα.

Η μητέρα του αγοριού, Kristin Stonehouse, δήλωσε στην Associated Press, πως ο γιος της: «Είναι πολύ έξυπνος. Δεν είναι ο μέσος 6χρονος. Διαβάζει από 2,5 ετών»

Ακόμη είπε ότι η εταιρεία επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε μια δωροκάρτα 1.000 ευρώ. Η εταιρεία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την οικογένεια σε μια διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια, είπε.

Σχετικές δημοσιεύσεις