NBA – Τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ήταν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον τέταρτο τελικό της Ανατολής, ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Μιλγουόκι Μπακς, όταν σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραπάτησε και έπεσε σφαδάζοντας και κρατώντας το αριστερό του γόνατο (υπερέκταση η πρώτη εκτίμηση). Ήταν το «κερασάκι» στην κακή βραδιά των «ελαφιών», που ηττήθηκαν 110-88.

Όλοι «πάγωσαν» (σ.σ. χαρακτηριστική η εικόνα του Θανάση Αντετοκούνμπο να κρατά το κεφάλι του), με τον Greek Freak να καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί και να σφαδάζει από τον πόνο. Οι άνθρωποι των Μιλγουόκι Μπακς έτρεξαν αμέσως, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο ηγέτης των Μπακς αποχώρησε από το State Farm Arena της Ατλάντα υποβασταζόμενος από τον Θανάση.

Η στιγμή του τραυματισμού του σοκάρει, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πηδά για τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και το γόνατό του να «λυγίζει» τη στιγμή της προσγείωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Λίγα λεπτά αφού έφυγε από το γήπεδο, ο Γιάννης επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του αλλά ήταν φανερό ότι πονούσε.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμη αν θα παίξει στον πέμπτο τελικό της Ανατολής.

Το σκορ στη σειρά είναι 2-2, αφού τα ξημερώματα οι Ατλάντα Χοκς κέρδισαν 110-88 αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ξανά το πλεονέκτημα και ο πέμπτος τελικός θα γίνει στο «σπίτι» τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις