Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον εντοπισμό του 37χρονου αγνοούμενου Βολιώτη

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον εντοπισμό του 37χρονου αγνοούμενου ΒολιώτηΣτην υποβολής αιτήματος για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από τον εισαγγελέα, προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, καθώς οι έρευνες που γίνονται περιφερειακά του Βόλου για τον 37χρονο Ηλία…

Αν δοθεί άδεια από την Εισαγγελία, οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να εντοπίσουν τους αριθμούς με τους οποίους μίλησε στα μερικά λεπτά που άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν που βρίσκεται.
Ο 37χρονος, φέρεται να άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο, δύο φορές την Τρίτη και την Τετάρτη για μερικά λεπτά της ώρας και το σήμα εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Σέσκλου, αλλά παρά τις έρευνες στη γύρω περιοχή από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Αστυνομίας, από το Σέσκλο, μέχρι τη Ν. Αγχίαλο και σε άλλες περιοχές, όχι μόνο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος, αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Πινακάς, πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε τη Δευτέρα, για να πάει στην εργασία του (security σε πολυκατάστημα στα Παλαιά), το αυτοκίνητο των γονέων του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 2 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του.

Από τη γραμμή ζωής silver alert, δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του αγνοούμενου και παρακαλείται όποιος γνωρίσει το παραμικρό να επικοινωνεί με το 10-65, όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις