Έκλεψαν γαλοπούλα και την ανάγκασαν να πιει βότκα για να γιορτάσουν γενέθλια

Η αστυνομία της Λετονίας συνέλαβε σήμερα τρεις άνδρες οι οποίοι έκλεψαν μια.. γαλοπούλα από έναν μικρό, ιδιωτικό ζωολογικό κήπο και την βασάνισαν, αναγκάζοντάς την να πιει βότκα.

Οι τρεις άνδρες διέπραξαν την προφανώς προμελετημένη ζωοκλοπή νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα των γενεθλίων του ενός από αυτούς. Στις εικόνες από το σύστημα παρακολούθησης διακρίνονται και οι τρεις, ντυμένοι στα μαύρα, να μπαίνουν στον ζωολογικό κήπο, στη Ρίγα, και να φεύγουν με τη γαλοπούλα μέσα σε έναν σάκο.

Οι δράστες, ηλικίας μεταξύ 30-40 ετών, μετέφεραν το πουλί στο παραθαλάσσιο θέρετρο Γιουρμάλα. Εκεί, κατέβηκαν στον σταθμό Μπουλντούρι, που στα λετονικά σημαίνει «γουργούρισμα της γαλοπούλας» και πήγαν στην παραλία για να πιουν βότκα.

Το «πάρτι γενεθλίων» τελείωσε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κλέφτες.

Η γαλοπούλα επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο, ταλαιπωρημένη από την περιπέτειά της και το μεθύσι, αλλά σώα και ασφαλής, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TV3 Latvija.

Οι τρεις δράστες ήταν ήδη γνωστοί στις αρχές, αφού είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για χουλιγκανισμό και άλλα αδικήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις