Βασίλης Φεύγας: Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν τους πολιτικούς κερδοσκόπους

Κάποιοι επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και οι νησιώτες οφείλουν να τους απομονώσουν τόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας,ΒασίληςΦεύγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας τόνισε ότι: 

«Οι νησιωτικές μας περιοχές έχουν δεχθεί και διαχειριστεί μεγάλο όγκο μεταναστών και προσφύγων. Δυσανάλογο με το μέγεθος τους και τα μέσα που διέθεταν. Και η αλήθεια είναι ότι έδωσαν παραπάνω από όσα είχαν τη δυνατότητα να δώσουν. Διαχειρίστηκαν μια κρίση ανθρωπιστική, η οποία δημιούργησε κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στην κεντρική εξουσία. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρίση εμπιστοσύνης οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τους άφησε μόνους. Σήμερα, όμως, που η κυβέρνηση προετοίμασε και θέλει να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική δεν πρέπει να επιτρέψουμε η κρίση εμπιστοσύνης να οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν όσους επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης.»

Αυτή την ώρα επεσήμανε ο κ. Φεύγας όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Η χθεσινή συνάντηση τους Πρωθυπουργού με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των νησιών που πλήττονται από τις μεταναστευτικές ροές διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα και όλοι ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και αποδώσει θετικά αποτελέσματα.»

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxwGDWwKqlkxZxhGDRHbRjwnLCXr?projector=1


https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxwGDWwKqlkxZxhGDRHbRjwnLCXr?projector=1

Σχετικές δημοσιεύσεις