Διαμαρτυρία με κατσαρόλες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν οι κάτοικοι στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ακύρωση των εκλογών με απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου και να προκηρύξει νέες στις 23 Ιουνίου.

Στην αντεπίθεση περνά ο Εκρέμ Ιμάμογλου για να αντιμετωπίσει τον Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από την χθεσινή απόφαση του Ανωτάτου Εκλογικού Συμβουλίου να επαναληφθούν οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.
( Ο Εκρέμ Ιμάμογλου κατάφερε να νικήσει στις δημοτικές εκλογές του Απριλίου τον Μπιναλί Γιλντιρίμ αποσπώντας τον έλεγχο της Πόλης από την παράταξη του Ερντογάν για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια)

Την ώρα που οι υποστηρικτές του υποψηφίου με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είχαν ξεχυθεί στους δρόμους χτυπώντας κατσαρόλες, ο ίδιος ξεκαθάριζε ότι θα είναι ο κύριος αντίπαλος του Τούρκου προέδρου. 

«Αυτοί που έλαβαν την απόφαση σε αυτή τη χώρα μπορεί να αποτελούν οιωνό γκάφας και μάλιστα προδοσίας. Αλλά εμείς δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ» τονίζει ο ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Σήμερα ο Ιμάμογλου βρίσκεται στην Άγκυρα για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του CHP η οποία συνέρχεται εκτάκτως.

Σχετικές δημοσιεύσεις