Είχαν ρημάξει στις κλοπές σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός που προέβαινε σε διαρρήξεις και κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ “OPAP ARENA” κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων. Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών.Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων περιπτώσεων διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο «OPAP ARENA» κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων το τελευταίο τρίμηνο, ανωτέρω αστυνομικοί περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο απογευματινές ώρες της Κυριακής, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα (ΑΕΚ – ΑΡΗΣ).

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ως προς τον τρόπο δράσης, ο 38χρονος από κοινού με έτερο δράστη προέβαιναν σε διάρρηξη αυτοκινήτου, θραύοντας το φινιστρίνι θύρας με αιχμηρό αντικείμενο, αποκτώντας πρόσβαση στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 38χρονου σε επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μικρή απόσταση από το γήπεδο κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις