Εργαλειοθήκη έπεσε από αστροναύτες και περιφέρεται γύρω από τη Γη με αδιανόητη ταχύτητα!

Τα λάθη στον εργασιακό χώρο είναι σύνηθες φαινόμενο και όπως λέει ο λαός «είναι ανθρώπινα». Ωστόσο, όταν αυτά κοστίζουν αρκετές χιλιάδες δολάρια, τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

Για παράδειγμα πριν από μερικές μέρες δύο αστροναύτες της NASA, οι Jasmin Moghbeli και Loral O’Hara κατά την διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα έκαναν μια γκάφα. Την ώρα που έκαναν επισκευές στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό, μια τσάντα με εργαλεία τους έφυγε στο κενό. Μάλιστα, το ατύχημα καταγράφηκε σε ζωντανή ροή και έγινε αμέσως viral.

Οι δύο αστροναύτες αμέσως κινητοποιήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την εργαλειοθήκη. Το λάθος αυτός κόστισε αρκετά στη NASA, αφού το περιεχόμενο της τσάντας ήταν της τάξεως των 100.000 δολαρίων.

Μάλιστα, αστρονόμοι καθώς και αστροναύτες έχουν εντοπίσει την εργαλειοθήκη να περιφέρεται γύρω από τη Γη με ταχύτητα 17.000 μίλια/ώρα, σε απόσταση πέντε λεπτών από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ωστόσο η τσάντα όπως θα πέφτει είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί όταν θα φτάσει σε υψόμετρο περίπου 70 μιλίων πάνω από τη Γη.

Σχετικές δημοσιεύσεις