Η Υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα πραγματοποιεί ιατρικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν στον δήμο Ορεστιάδας

Στον δήμο Ορεστιάδας την Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Ιουνίου θα βρεθεί η Υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα με τους γιατρούς του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη Ζώνη και την Κυριακή 17 Ιουνίου στη Μικρή Δοξιπάρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κάτοικους της Ζώνης και των οικισμών της Μικρής Δοξιπάρας και της Χελιδόνας να πραγματοποιήσουν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μοναδική, πανελλαδικά, αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη Κινητή Ιατρική Μονάδα, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί το σύνολο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου.

Οι κάτοικοι θα μπορούν να επισκέπτονται τη Μονάδα, από τις 07:30 έως τις 13:30 και από τις 17:00 έως τις 19:00, για να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που περιλαμβάνει:

εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακος, καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, υπερηχογράφημα καρδιάς, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σπιρομέτρηση, ακοόγραμμα και οφθαλμολογικό έλεγχο. Παράλληλα, θα δίνεται δυνατότητα δωρεάν προληπτικού ελέγχου στα παιδιά από Παιδίατρο, Παιδο ΩΡΛ και Παιδο Οφθαλμίατρο.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επεκτείνει τις παρακάτω παροχές που αφορούν όλους τους μονίμους κατοίκους των χωριών:

Δωρεάν, πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη, καθώς και εξωνοσοκομειακή παροχή υπηρεσιών όλων των παιδιών και εφήβων, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 χρόνων, στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

  1. Δωρεάν παροχή τοκετού στη Μαιευτική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης για όλες τις επιτόκους των χωριών.
  2. Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για όλους τους ενήλικες σε ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, στις ακόλουθες ειδικότητες: Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Γενικός Χειρουργός, Νεφρολόγος, Πνευμονολόγος, ΩΡΛ, Νευρολόγος, Οφθαλμίατρος, Ουρολόγος, Δευτέρα – Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού.
  3. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για όλους τους ενήλικες στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ ετησίως.
  4. Δωρεάν νοσηλεία για επείγοντα περιστατικά ενηλίκων, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με μόνη τη χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ, ΟΓΑ κλπ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ. Αποστολόπουλος θα ανακοινώσει την επέκταση του Προγράμματος Ιατρικής Υιοθεσίας του Ομίλου, στα χωριά Ζώνη, Μικρή Δοξιπάρα, και Χελιδόνα, τα προνόμια τα οποία θα απολαμβάνουν, όλα τα παιδιά των χωριών, κάνοντας χρήση της προσωπικής κάρτας Ιατρικής Υιοθεσίας, η οποία θα διανεμηθεί σε όλα τα παιδιά μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις