Θεσσαλονίκη: 14 συλλήψεις σε 24ώρες για ναρκωτικά, κλοπές και λαθραία τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: 14 συλλήψεις σε 24ώρες για ναρκωτικά, κλοπές και λαθραία τσιγάραΣυνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα στη Θεσσαλονίκη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν,επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή του ΑΠΘ, 19χρονου αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων. Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες χθες στην περιοχή της Μενεμένης διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στη ''φάκα'' τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Τριανδρίας τρία άτομα καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 209 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις