«Θεός» Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε στο Twitter το ύψος του και έλυσε απορίες

«Θεός» Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε στο Twitter το ύψος του και έλυσε απορίεςΟ Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες. Ο σεφ είναι 1,74 μ..

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι ο πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.

Οπως και να έχει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όπως φαίνεται στα σχόλια στα social media, ακόμη και αν δεν είναι δύο μέτρα!

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Σχετικές δημοσιεύσεις