Κέρδισε τις εντυπώσεις η παρουσία του Επιμελητηρίου Σερρών στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

επιμελητήριο Σερρών

Μια μεγάλη ευκαιρία γνωριμίας με τα σερραϊκά τρόφιμα και ποτά είχαν οι επισκέπτες της φετινής ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας στις 3-5 Φεβρουαρίου. Οι Σέρρες ταξίδεψαν στην 10η Εξποτροφ, με το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Τα ποιοτικά, μοναδικά μας προϊόντα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών και κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι δέκα  σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν είχαν σημαντικές επαφές και γνωριμίες.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση με το Επιμελητήριο Σερρών και τόνισε πως θα συνεχιστούν οι δράσεις προβολής και εξωστρέφειας.
Από την πλευρά τους, οι Σερραίοι επιχειρηματίες δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους ,καθώς άνοιξε για αυτούς ένας νέος κύκλος επαφών και σύναψης συμφωνιών, και ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο Σερρών, που και σε αυτή την έκθεση επιδότησε το 60% του κόστους συμμετοχής τους.
Στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετείχαν επίσης από το Δ.Σ του Επιμελητηρίου ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης επιχειρήσεων, Γιώργος Μηχος και το μέλος του Δ.Σ., Διαλεχτή Παυλάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις