Καβάλα – Όμορφες εικόνες «ξεπηδούν» από τους τοίχους του 7ου Γυμνασίου

Η έμπνευση και η διάθεση για δημιουργία δεν σταματάει ποτέ, ακόμα και τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, έστω και κάτω από τους αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Αυτό απέδειξαν ορισμένοι γονείς και τα πάντα δραστήρια μέλη της «Artattack», που γέμισαν με χρώματα και ζωγραφιές τους «ψυχρούς» τοίχους του 7ου Γυμνασίου Καβάλας.

   Τα μέλη Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας «Artattack», με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών του σχολείου, εργάστηκαν με ζήλο και κατάφεραν να ολοκληρώσουν πριν από λίγες μέρες μια προσπάθεια που στόχο είχε να ομορφύνει τις ψυχρές σχολικές αίθουσες.

  Όπως εξηγεί η επικεφαλής της «Artattack» Ζωή Ζαχαριάδου, «η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από μήνες με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και στόχο είχε να ομορφύνει τις αίθουσες όπου τα παιδιά περνούν έναν μεγάλο μέρος της ημέρας τους. Η τελευταία αίθουσα ολοκληρώθηκε λίγες μέρες αφότου έκλεισαν τα σχολεία και το αποτέλεσμα νομίζω πως θα το χαρούν όλοι και κυρίως οι μαθητές, όταν επιστρέψουν με το καλό στις τάξεις τους. Νομίζω ότι οι προσδοκίες όλων για περισσότερο χρώμα στους τοίχους του σχολείου δικαιώθηκαν! Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, όταν ανοίξουν και πάλι τα σχολεία και υπάρχει εκ νέου συνεργασία με τον σύλλογο γονέων του γυμνασίου και τους καθηγητές».

  «Είμαστε αισιόδοξοι», αναφέρει στο μήνυμά του στο Facebook ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας και συνεχίζει: «όλα θα πάνε καλά, τα παιδιά θα μπουν γρήγορα στις τάξεις τους και πάλι! Ο Σύλλογος συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο των μαθητών από όλες τις πλευρές! Σε συνεργασία με τη γνωστή πλέον ομάδα Artattack Kavalas φωτογραφίζουμε ακόμη μια αίθουσα που μόλις τελείωσε!!! Ευχαριστούμε όλους για την οικονομική και ηθική συμπαράσταση».

Σχετικές δημοσιεύσεις