Καταιγιστική συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Blue Sky! “Προκαλώ όλο το διεφθαρμένο σύστημα: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα!” video

Καταιγιστικός ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Άκη Παυλόπουλο στο Blue Sky.

Αρχικά, οριοθέτησε τους στόχους του Λαϊκού Συνδέσμου στις επικείμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στην συνέχεια κατήγγειλε τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που επιχειρούν να ποδηγετήσουν την κοινή γνώμη, πριμοδοτώντας το καταρρέον ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα να στοιχηματίσει ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα. Παρά το αβαντάρισμα και τα σκορπισμένα λεφτά της κρατικής χρηματοδότησης, τρίτο κόμμα θα είναι και πάλι η Χρυσή Αυγή!

Επιπλέον, σημείωσε ότι θα έπρεπε ένας Εισαγγελέας να “μαζέψει” όλους αυτούς που παραπλανούν την κοινή γνώμη, τονίζοντας πως τους πονάει η Χρυσή Αυγή που στέκεται αγέρωχη απέναντι στον εσμό απατεώνων.

Η Χρυσή Αυγή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα καμιάς συμμορίας και κανενός ολιγάρχη και έχει ελεγχθεί δεκάδες φορές από το ΣΔΟΕ χωρίς να της έχει βρεθεί ποτέ ούτε ψεγάδι!

Τέλος, αφού ξεκαθάρισε πως η ψήφος στους ψευτοπατριώτες είναι χαμένη, τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή διατηρεί σταθερή και ξεκάθαρη στάση ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αυγή παλεύει για την Ευρώπη των Εθνικιστών, για κράτος εθνικό και επιστροφή στην Εθνική οικονομία και παραγωγή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


https://www.youtube.com/watch?v=2fIhpirGn2M

Σχετικές δημοσιεύσεις