Καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη: Διασκέδαση μέχρι το πρωί με μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ

Καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη: Διασκέδαση μέχρι το πρωί με μουσική ΠΑΣΚΕΔΙΗ φημισμένη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης ήταν και παραμένει σημείο-σταθμός για τη συμπρωτεύουσα. Τα καταστήματα εστίασης, τα μπαράκια και τα νυχτερινά club σφύζουν από ζωή ως τις πρώτες πρωινές ώρες…

Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και αυξάνεται έντονα ο τουρισμός στην πόλη, η Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα νησί αφού οι αποδράσεις σε κοντινές παραλίες του νομού είναι εύκολη υπόθεση! Τα beach bars σε Επανομή, Περαία αλλά και στην γειτονική Χαλκιδική βουλιάζουν από κόσμο καθώς οι Θεσσαλονικείς σπεύδουν για μια ανάσα δροσιάς αλλά και για διασκέδαση μέχρι πρωίας με cocktail και χορό!

Το σημαντικότερο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι η καλή μουσική, επομένως το βάρος πέφτει στους καταστηματάρχες, οι οποίοι πρέπει να εξασφαλίσουν εγκαίρως την άδεια εκτέλεσης μουσικής. Πώς θα λυθεί όμως αυτό το ζήτημα μια και καλή; Μετά το σκάνδαλο με την ΑΕΠΙ ακολούθησαν πολλές υποσχέσεις για μια σταθερή λύση, όμως πολλοί καταστηματάρχες συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τους Οργανισμούς που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τη δουλειά που έκανε μέχρι πρότινος η ΑΕΠΙ. Οι συνέπειες αποδείχθηκαν αρκετές φορές καταστροφικές για τα καταστήματα Εστίασης.

Μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ και… τέλος οι υποχρεώσεις σε Οργανισμούς!

Η διάδοχη κατάσταση της ΑΕΠΙ με τη δημιουργία της ΕΥΕΔ ουσιαστικά δεν έχει λύσει το πρόβλημα και πολλοί καταστηματάρχες ακόμα βρίσκονται μετέωροι και εκτεθειμένοι σε ελέγχους και πρόστιμα. Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η έλλειψη σαφούς ενημέρωσης, όπως για παράδειγμα ότι η αποδοχή της ΕΥΕΔ σημαίνει αυτόματα και αποδοχή GEA και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!

Όλα αυτά όμως ισχύουν μόνο για εκείνους που ακόμα αργούν να επιλέξουν μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ για το κατάστημά τους! Με μια απλή ετήσια εγγραφή κάθε κατάστημα αποκτά νόμιμη άδεια εκτέλεσης μουσικής ΧΩΡΙΣ καμία υποχρέωση στους υπόλοιπους Οργανισμούς!

Η νόμιμη αλλά και… ΜΟΝΙΜΗ λύση που προσφέρει ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Σωματείου με τη Soundreef! Η πασίγνωστη βρετανική εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων «έχρισε» το ΠΑΣΚΕΔΙ ως τον μοναδικό και αποκλειστικό συνεργάτη της σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ένα εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο με 275.000 τραγούδια, σε 41 διαφορετικά κανάλια web radio και μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξένων επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος!

Ο κάθε χρήστης-ιδιοκτήτης καταστήματος, με το που ολοκληρώσει την εγγραφή του στο ΠΑΣΚΕΔΙ, αποκτά δικούς του ατομικούς κωδικούς στο σύστημα διαχείρισης της Soundreef, από όπου ελέγχει και διαχειρίζεται τη μουσική που παίζει το κατάστημά του. Ξένοιαστα, σίγουρα, χωρίς κανένα επιπλέον βάρος…

Γιατί επιλέγω μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ για το κατάστημά μου;

Το ΠΑΣΚΕΔΙ βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του καταστηματάρχη στον τομέα της Εστίασης και ειδικά όταν πρόκειται για τη Θεσσαλονίκη που είναι μια από τις πιο τουριστικές πόλεις της Ελλάδας με χιλιάδες καταστήματα διασκέδασης και έντονη ζωή χειμώνα καλοκαίρι! Τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στους ιδιοκτήτες είναι αρκετά για να έχουν στο κεφάλι τους και το θέμα της μουσικής. Γιατί να βρεθείτε αντιμέτωποι με αδιευκρίνιστα πρόστιμα και τις απειλές που φέρνουν οι διάφοροι Οργανισμοί πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων; Η συνεργασία με το ΠΑΣΚΕΔΙ εξασφαλίζει αποτελεσματικά τη λύση στη νομιμότητα της μουσικής και στην ξένοιαστη διασκέδαση!

Νομιμότητα ΠΑΣΚΕΔΙ

Η πολυετής παρουσία του ΠΑΣΚΕΔΙ και ο αγώνας του υπέρ της Εστίασης είναι συνεχής. Η μεγαλύτερη δικαίωση για το Σωματείο, ωστόσο, ήρθε με την αναγνώριση της νομιμότητάς του από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) με κάθε επισημότητα! Μια επίσκεψη στο κοντινότερο Αστυνομικό τμήμα θα πείσει και τους πιο δύσπιστους πως το ΠΑΣΚΕΔΙ έχει στη διάθεσή του τις ΜΟΝΕΣ νόμιμες λύσεις για απόκτηση άδειας εκτέλεσης μουσικής σε καταστήματα Εστίασης και ότι αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για κάθε κατάστημα Εστίασης.

Πως συνεργάζομαι με το ΠΑΣΚΕΔΙ

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απλή: επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2310 932420 – 932473 – 932481 ή μέσω email στο paskedi@paskedi.gr ή μέσω του επίσημου website του Σωματείου: https://www.paskedi.gr/page/basic_member και τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας διευκολύνουν με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε προσωπικό κωδικό εισόδου και διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού στην πλατφόρμα της Soundreef από οπού διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο για τη μουσική που αναπαράγετε στο κατάστημά σας!

Σχετικές δημοσιεύσεις