Κινηματογραφική ληστεία – Άρπαξαν τέσσερις κασετίνες με μετρητά, από σεκιούριτι που ανεφοδίαζαν ΑΤΜ

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (15/3) στα Σεπόλιαμε στόχο χρηματαποστολή που πραγματοποιούσε ανεφοδιασμό σε ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας άντρας και μία γυναίκα εμφανίστηκαν στην οδό Αθανάτων, την ώρα που οι σεκιούριτι πραγματοποιούσαν τον ανεφοδιασμό του μηχανήματος. Το ζευγάρι των ληστών αφού ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τον υπάλληλο της ιδιωτικής εταιρίας που εκτελούσε τη χρηματαποστολή, στη συνέχεια άρπαξε τέσσερις κασετίνες με μετρητά. Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά, αλλά από τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή δεν προέκυψε κάποιο ίχνος των ληστών. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προετοιμάσει πολύ καλά την επίθεσή τους. Για το λόγο αυτό εκτιμάται ότι είχαν κάνει αρκετό καιρό πριν κατόπτευση του σημείου όπου έκαναν τη ληστεία.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τέλος, αίσθηση προκαλεί ότι ο άντρας και η γυναίκα που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., έδρασαν σε ώρα που στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει μεγάλη κίνηση τόσο πεζών όσο και διερχόμενων οχημάτων, πραγματοποιώντας ένα «χτύπημα» υψηλού ρίσκου.

Σχετικές δημοσιεύσεις