Λυόμενα περίπτερα και μηχάνημα απολύμανσης πρόσφερε η ΔΕΘ-Helexpo AE στο Ιπποκράτειο

Λυόμενα περίπτερα και τέντες σε ένα ακόμα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πρόσφερε, εν μέσω πανδημίας, η ΔΕΘ-Helexpo AE, σε συνεργασία με την εταιρεία Interform. Μετά το ΑΧΕΠΑ, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας πρόσφερε εξοπλισμό και στο Ιπποκράτειο, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της περιόδου, συνεχίζοντας «να βρίσκεται στο πλευρό του υγειονομικού δυναμικού της Θεσσαλονίκης με όλα τα διαθέσιμα μέσα της σε υποδομές και εξοπλισμό», όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία δώρισε επίσης ένα υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα απολύμανσης.

   Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν από την πλευρά του Ιπποκράτειου ο διοικητής του, Νίκος Αντωνάκης, ο αναπληρωτής διοικητής, Γιώργος Ταρασίδης, η αναπληρώτρια διοικήτρια στο ΝΑΔΝΘ (Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων), Αλεξάνδρα Τιτοπούλου, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ελένη Παντελίδου και τομεάρχισσες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

   Από την πλευρά της ΔΕΘ-Helexpo, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της εταιρείας, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής.

   «Η ΔΕΘ-Helexpo θα εξακολουθήσει και στο επόμενο διάστημα να στηρίζει το υγειονομικό σύστημα της Θεσσαλονίκης στη “μάχη” του με τον κορονοϊό και να προσφέρει χείρα βοηθείας όπου χρειαστεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις