Μήνυση για παράνομη καύση αντικειμένων κατέθεσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού

Μήνυση για παράνομη καύση αντικειμένων κατέθεσε ο Δήμαρχος ΘερμαϊκούΜηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την προστασία του περιβάλλοντος από την απόθεση,

συσσώρευση μεγάλου όγκου απορριμμάτων και παράνομη καύση αντικειμένων και στερεών αποβλήτων στην περιοχή του άτυπου καταυλισμού των ρομά, στη θέση "Τσαΐρια" της Περαίας κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.
Σύμφωνα με την αναφορά – καταγγελία, εξαιτίας των παραπάνω, υπάρχει κίνδυνος για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα τόσο των κατοίκων της εν λόγω περιοχής όσο και σε ευρύτερη γεωγραφική έκταση. ‘Οπως αναφέρει ο δήμαρχος, τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο της παράνομης καύσης πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Θερμαϊκού.
«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας βασιζόμενοι σε κάθε νόμιμη διαδικασία, προκειμένου σύντομα να δικαιωθούν οι προσπάθειες μας, κινούμενοι πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας», δήλωσε ο κ.Τσαμασλής.

πηγή ΑΜΠΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις