ΜΑΚΕ Α WISH στην Ελλάδα

ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕΜΙΑΕΥΧΗΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ Η L’ORÉAL HELLAS ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ WALK FOR WISHES 2021

Ο φιλανθρωπικός περίπατος ξεκινάει την Τρίτη 27 Απριλίου με στόχο την εκπλήρωση ευχών 25 παιδιών !

Αθήνα, 26 Απριλίου 2021 – Το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) και η L’Oréal Hellas ενώνουν τα βήματά τους και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν διαδικτυακά στο Walk for Wishes 2021 και να βοηθήσουν τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους! Ο διαδικτυακός φιλανθρωπικός περιπατος έχει στόχο τη συγκέντρωση δωρεών, που θα γίνουν εικονικά βήματα και θα μας φέρουν κοντά σε 25 παιδιά, που βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους. Η L’Oreal Hellas, στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της συλλογικής προφοράς, θα διπλασιάσει όλες τις δωρεές ιδιωτών που θα συγκεντρωθούν για την εκπλήρωση των 25 ευχών.

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του. Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα. 25 χρόνια αφιερωμένα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο οργανισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα 25α του γενέθλια στην Ελλάδα, ξεκινά μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις έχοντας ως αφετηρία φέτος τον φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο Walk for Wishes.

Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαισιο του Walk for Wishes για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oreal Hellas, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Όλοι μαζι λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για συγκεντρώσουμε 2.500.000 βήματα, που θα εκπληρώσουν τις ευχές 25 παιδιών – μέσα από ένα φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο,με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων του Make-AWish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Τέτοια αφοσίωση στο έργο μας από δωρητές είναι μία από τις βασικές αιτίες που μας κάνουν να πιστεύουμε στις νεράιδες και στα θαύματα, Η L’Oréal Hellasέχει σταθεί στο πλευρό μας με μία συγκινητική συνέχεια και συνέπεια. Μία συνέπεια που γεννά μία βαθιά σχέση όχι μόνο με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας αλλά και με όλους τους εργαζόμενους. Νιώθουμε κάθε φορά ότι διπλασιάζονται οι εθελοντές μας και το αίσθημα αυτό, τούτες τις στιγμές, τολμώ να πω πώς είναι ακόμη πιο σημαντικό και από τη δωρεά».

Η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L’Oréal Hellas δήλωσε : «Από το 2018, η L’Oréal Hellas στηρίζει ενεργά το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με σκοπό να χαρίσουμε στα παιδιά – μαχητές ζωής, ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός ότι οι όλες οι προσπάθειές μας αγκαλιάστηκαν τόσο από τους εργαζομένους μας όσο και από τους συμπολίτες μας και την ευρύτερη οικογένεια της L’Oréal Hellas, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να χαρίσουμε σε εκατοντάδες παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ένα λόγο για να χαμογελάσουν ακόμα τις πιο δύσκολες στιγές τους. Φέτος, για ακόμα μια φορά, στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό περίπατο Walk for Wishes κα καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, με τη δέσμευση ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα διπλασιάσουμε κάθε δωρεά τους – για να βοηθήσουμε τα βήματά τους να φτάσουν πιο γρήγορα δίπλα στα παιδιά, που περιμένουν να δουν την ευχή τους να γίνεται πραγματικότητα».

Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Ελάτε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Σχετικές δημοσιεύσεις