Με νέες υπηρεσίες το eshop των My market και στη Θεσσαλονίκη

Με νέες υπηρεσίες το eshop των My market και στη ΘεσσαλονίκηΤο eshop των My market (eshop.mymarket.gr) ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2018 και μέσα σε λίγους μήνες μετρά χιλιάδες εγγραφές και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία οδήγησε την 100% ελληνική αλυσίδα στην παροχή ακόμη πιο εξειδικευμένων και στοχευμένων υπηρεσιών.

Πρώτον, προχώρησε στην ένταξη ακόμα τεσσάρων ελληνικών πόλεων στο δίκτυο διανομής φρέσκων προϊόντων και προϊόντων κοπής. To eshop.mymarket.gr παραδίδει πλέον φρέσκα είδη εκτός από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, και στα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο!

Και δεύτερον, προσφέρει εξειδικευμένη υπηρεσία παράδοσης που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες αυτών των πόλεων να μπορούν να προμηθευτούν όλους τους κωδικούς των φρέσκων προϊόντων που προσφέρει η αλυσίδα, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους. Οι καταναλωτές μπορούν από την άνεση του σπιτιού τους, ή ακόμη και από το κινητό τους, να παραγγείλουν π.χ. τις μπανάνες τους ώριμες, τα κολοκυθάκια τους μικρά, τα αλλαντικά λεπτοκομμένα, τα φρούτα σφιχτά και τον κιμά περασμένο μία ή δύο φορές, ανάλογα με την επιθυμία τους.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπει στους πελάτες που ζουν στις πόλεις που συμμετέχουν να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους μέσα στο χρονικό παράθυρο που έχουν επιλέξει σε ποσοστό 98%! Επίσης, εντός της ιστοσελίδας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις προσφορές (τηλεοπτικές – φυλλαδίου) με βάση τη στιγμή της παραγγελίας τους και όχι τη στιγμή της εκτέλεσής τους, δηλαδή ακόμη και μετά την ημερολογιακή λήξη τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις