Μητσοτάκης – Καλοδεχούμενη η πρόταση του Τσίπρα – Επιδιώκω σύγκριση και όχι σύγκρουση

Επιδιώκω σύγκριση και όχι σύγκρουση»

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, «η κυβέρνησή μας δεν θα κουραστεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην πράξη, να σχεδιάζει το μέλλον με αισιοδοξία αλλά και με τεχνοκρατική επάρκεια». Επιπλέον σημείωσε πως  «καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές την Ανοιξη νομίζω ότι οι επιλογές των πολιτών είναι συγκεκριμένες. Να μιλήσουμε για το μέλλον ή να βουλιάξουμε τη χώρα στο διχασμό και την πόλωση»

Την πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» και συμπλήρωσε «τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει, αποφάσισε να το κάνει τώρα. Είναι μια καλή ευκαιρια όχι μόνο για να επαναβεβαιώσουμε τη συνοχή της ομάδας μου αλλά και για να γίνει σύγκριση». «Επιδιώκω σύγκριση και όχι συγκρουση» δήλωσε.

Όπως ανέφερε «Θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να το κάνουμε στη Βουλή και να μιλήσουμε και για το κράτος δικαίου γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έγιναν την περασμένη τετραετία»

«Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη. Εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το τοξικό μέλλον και να αντιληφθούν ποιοί μπορούν να μιλήσουν για το μέλλον τους» ανέφερε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας»σημείωσε.

«Αύριο θα είμαστε στη Βουλή και την Παρασκευή για την ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε εκλογές, θα συνεχίσουμε κανονικά τη δουλειά μας» υπογράμμισε

Σχετικές δημοσιεύσεις