Ξενόγλωσσα αυτοκόλλητα σήματα στις πινακίδες στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Ξενόγλωσσα αυτοκόλλητα σήματα στις πινακίδες στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη (φωτό)Ειδικά ξενόγλωσσα αυτοκόλλητα σήματα αναμένεται να τοποθετηθούν στις υπάρχουσες πινακίδες

του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, Thesi, στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια συνάντησης του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρη Δαγκλή με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Αλέξανδρο Αντύπα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Η ανάρτηση του κ. Δαγκλή:

«Συνάντηση στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που διαχειρίζεται το σύστημα THESI κ. Αλέξανδρο Αντύπα, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της τοποθέτησής τις αμέσως επόμενες ημέρες των ειδικών ξενόγλωσσων (αγγλικά) αυτοκόλλητων σημάτων στις ήδη υπάρχουσες πινακίδες.

Η εταιρεία, μετά από σχετική εισήγηση μας για την καλύτερη ενημέρωση και διευκόλυνση των ξένων επισκεπτών που χρησιμοποιούν το σύστημα, ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος.

Σε δεύτερο χρόνο, θα υπάρξουν και καινούργιες μεταλλικές πινακίδες με ξενόγλωσση γραφή (αγγλική), οι οποίες θα τοποθετηθούν σε στοχευμένα σημεία όπου μεταβαίνει ο κύριος όγκος των ξένων επισκεπτών. Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή δεν ήταν δεσμευτική ούτε για την εταιρεία από την ισχύουσα σύμβαση, αλλά ούτε και από τον Δήμο από την κείμενη νομοθεσία», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σχετικές δημοσιεύσεις